DHL și Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea unui nou parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia, asigurând livrarea expedierilor de tip document sau colet, în ţară şi în întreaga lume.

DHL Express revine astfel în familia fotbalului românesc, în calitate de Partener Logistic Oficial, după ce în perioada 2016-2019 s-a aflat alături de Federația Română de Fotbal. Prin noul parteneriat, DHL Express va asigura transportul în condiţii de siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor Federaţiei, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing și articole promoționale pentru fanii “naționalei”, în România sau oriunde în lume. DHL este prezentă în peste 220 de ţări şi teritorii din toată lumea, fiind compania cu cea mai mare acoperire  la nivel internațional.

Pe lângă serviciile de curierat expres, DHL va furniza gratuit şi o gamă variată de ambalaje, soluţii de împachetare, precum şi servicii sau instrumente online de urmărire a expedierilor în timp real.

„Ne bucurăm că un lider de piață în domeniu, DHL, se întoarce în familia fotbalului românesc. Acest nou parteneriat confirmă atât repoziționarea instituției ca actor proactiv în mediul de business, cât și viziunea echipei noastre prin care ne propunem să furnizăm suportul optim pentru performanța sportive. Trăim vremuri speciale în care serviciile de curierat au devenit indispensabile și ne bucurăm că ne-am asociat din nou cu un lider în piața de curierat”, a anunţat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

„DHL este cunoscut ca un mare iubitor al sportului la nivel global şi local. Valorile noastre sunt cele pe care le regăsim și în sport – pasiune, rapiditate. Fotbalul este cel mai iubit sport în România și de aceea suntem onorați să continuăm acest frumos parteneriat cu Federația Română de Fotbal și să contribuim la succesul echipei naționale. Știu că Naționala României are extrem de mulți fani în întreaga lume si suntem gata să livrăm performanța echipei la nivel international, ghidați de motto-ul nostru, «Connecting People, improving lives»”, a declarat Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania.

La nivel global, DHL este Partener Logistic Oficial al cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City și Manchester United.