– Validează Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 12 din 25 august 2015 cu modificarea punctului 4 din respectiva decizie astfel: “Aprobă afilierea provizorie a Asociației Centrul Regional de Excelență Târgu Mureș. Afiliază provizoriu Centrul Regional de Excelență Timișoara precum și celelalte structuri sportive participante în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal care nu au îndeplinit toate condițiile de afiliere până în prezent sub condiția depunerii până la data de 31.12.2015 a tuturor documentelor necesare afilierii“
 
– Validează Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 13 din 28 august 2015.
 
– Validează Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 14 din 03 septembrie 2015 cu modificarea art. 4 din respectiva decizie astfel:
Având în vedere că durata demersurilor juridice necesare pentru înființarea Centrului Regional de Excelență Timișoara precum și ale celorlalte cluburi afiliate provizoriu ale căror demersuri de obținere a personalității juridice nu au fost încă finalizate nu poate fi estimată și în scopul asigurării desfășurării normale a competițiilor organizate de FRF, dispune completarea art. 44 din ROAF astfel:
 
“Prin excepție de la dispozițiile art. 44 alin. 4 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice și ale art. 7 alin. 1 lit. a și b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, echipele Centrelor Regionale de Excelență pot participa la jocuri pe bază de tabele nominale. Astfel, echipele Centrelor Regionale de Excelență vor putea participa la jocurile din cadrul competițiilor organizate de FRF la care participă dacă prezintă tabelul nominal cu jucătorii și vizele medicale. Această situație se aplică și celorlalte structuri sportive aflate în situații similare dacă nu au obținut carnete de legitimare de la asociația județeană competentă. Dispozițiile prezentului articol se aplică exclusiv până la data de 31.12.2015.”
 
– Validează Decizia Comitetului de Urgență nr. 15 și 16 adoptate în perioada parcursă de la ultima ședință de Comitet Executiv și până la data de 01.10.2015.
 
– Domnul Florian Prunea votează împotriva adoptării Deciziilor Comitetului de Urgență.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi efectuarea demersurilor necesare în vederea vânzării autoturismului marca Mercedes Benz GL420 CDI cu număr de înmatriculare B 34 JFU.
 
– Avizează favorabil cu majoritate de voturi modificările Statutului LPF cu excepția dispozițiilor art. 14 alin. 2, astfel cum au fost acestea redactate în Hotărârea AGEx a LPF 2 din 18.08.2015 autentificată sub nr. 3801/18.08.2015.
 
 
– Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Covasna.
 
– Aprobă completarea lotului de observatori de joc pentru Liga a 2-a și Liga a 3-a cu domnul Daniel SABOU, președintele AJF Sălaj.
 
– Amână cu majoritate de voturi dezbaterea propunerilor AFAN de modificare a Regulamentelor FRF până la ultima ședință a Comitetului Executiv al FRF din acest an.
 
– Aprobă costurile aferente jocurilor România – Finlanda și Insulele Feroe – România. 
 
– Recunoaște că minifotbalul reprezintă o ramură sportivă distinctă față de fotbalul asociație organizat de Federația Română de Fotbal.
 
– Aprobă premiile ce urmează a fi oferite de către Federația Română de Fotbal în cadrul proiectului ”Împreună suntem fotbal”.
 
 
– Aprobă ca suma de 5.000 de euro rămasă ca urmare a distribuirii bugetului pe anul 2015/2016 către cluburile de fotbal în sală să fie alocată celor 9 echipe înscrise în anul 2015/2016 în competiția Liga de Tineret U19.
 
Aprobă Regulamentul Ligii a 2-a de tineret, fotbal feminin cu modificarea faptului că Federația Română de Fotbal este organizatoarea competiției prin intermediul Comisiei de Fotbal Feminin și nu Comisia de Fotbal feminin este organizatoarea, astfel cum a fost redactat inițial.
 
– Aprobă ca barajul de promovare în Liga a 3-a să se desfășoare la datele de 18.06.2016, ora 18:00 – TUR și 25.06.2016, ora 18:00 – RETUR. Asociațiile județene de fotbal au obligația de a comunica către Federația Română de Fotbal câștigătoarele ligii a 4-a până la data de 13.06.2016.
 
– Aprobă ca termenul limită acordat asociațiilor județene de fotbal pentru a adopta statutul cadru să fie prelungit până la data de 30.06.2016.
 
– Aprobă modificările art. 12.2.2 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în conformitate cu propunerea AJF Brașov.
 
– Amână dezbaterea modificării art. 30.1.3 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în conformitate cu propunerea AJF Brașov până la data la care se va dezbate Regulamentul Cupei României.
 
– Aprobă solicitările formulate de cluburile Aerostar Bacău și CSU Craiova cu privire la organizarea jocurilor echipelor participante în Competiția Liga a 3-a de pe teren propriu în zilele de vineri.
 
– Aprobă ca până marți, 06.10.2015, propunerile de modificare a Contractului cadru vor fi transmise până la ora 12:00 pe adresa de mail adrian.stangaciu@frf.ro. Ulterior orei 12:00, propunerile transmise vor fi comunicate tuturor membrilor Comitetului Executiv. Joi, 08.10.2015, ora 18:00, grupul de lucru va adopta forma finală a Contractului cadru. În situația în care până marți, 06.10.2015, ora 12:00 nu se vor trimite modificări, Comitetul de Urgență este mandatat să adopte contractul în forma actuală, în caz contrar urmând ca acesta să aprobe varianta adoptată de grupul de lucru.
 
– Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru data de 29 octombrie 2015, ora 12:00.