Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vassaras, Gino Iorgulescu și Daniel Niculae lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 29 august 2023, adoptă următoarele decizii:

– Ia act de încetarea mandatului domnului Auraș BRAȘOVEANU ca reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a în Comitetul Executiv al FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 3 din 20.07.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 4 din 26.07.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 5 din 01.08.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 6 din 03.08.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 7 din 04.08.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 8 din 08.08.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 9 din 09.08.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 10 din 24.08.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi referatul Comisiei Centrale a Arbitrilor cu privire la baremurile pentru arbitrii și observatori aferente meciurilor din cadrul competiției de juniori Liga Elitelor U14.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre selecționatele de seniori ale Belarusului și României, ce urmează să se dispute la Budapesta.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre selecționatele U21 ale României și Armeniei.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre selecționatele U21 ale României și Finlandei.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocurilor amicale dintre selecționatele U19 ale Israelului și României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocurilor amicale dintre selecționatele U18 ale României și Moldovei ce vor avea loc la datele de 09 și 11 septembrie 2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi referatele (Anexa 1 și Anexa 2) Departamentului de afiliere privind dezafilierea unor cluburi.

– Aprobă cu unanimitate de voturi referatul Departamentului de afiliere privind afilierea unor cluburi.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de organizare al Cupei Satelor la Fotbal ediția 2023/2024, precum și bugetul aferent organizării acestei competiții.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de organizare al competiției ONSȘ FOTBAL – CUPA ISF, ediția 2023/2024, precum și bugetul aferent organizării acestei competiții.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de organizare al competiției ONSȘ FOTBAL – CUPA TYMBARK JUNIOR, precum și bugetul aferent organizării acestei competiții.

– Ia act de informarea Administrației de Licențiere cu privire la activitatea de licențiere și monitorizare a cluburilor.

– Amână aprobarea Regulamentului Agenților de Fotbal pentru proxima ședință a Comitetului Executiv al FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractului dintre FRF și Primăria Municipiului București pentru închirierea Arenei Naționale pentru jocurile oficiale ale echipei naționale de seniori ce vor avea loc de la data semnării și până la data de 31.12.2023 (4 meciuri).

– Aprobă cu unanimitate de voturi facilitățile ce urmează a fi acordate antrenorilor colaboratori ai FRF, cu privire la taxele și costurile echipamentelor aferente cursurilor în vederea obținerii diverselor licențe UEFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de organizare al competițiilor de junioare U17, U15, U13 și U11 pentru sezonul competițional 2023/2024.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse regulamentelor privind competițiile de fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările componenței seriilor din campionatele de fotbal feminin U17 și U15, urmare adreselor primite de la CSM Alexandria și Banat Girls.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de acordare a premiilor în cadrul competiției feminin de fotbal Superliga, pentru sezonul 2023/2024.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 31 – Supercupa României din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice cu privire la locul de desfășurare a Supercupei. Astfel, art. 31 alin. 3 din ROAF va avea următorul conținut:
FRF va decide, în orice situație, data și locul de desfășurare a Supercupei României, aceasta urmând a fi organizată, de regulă, pe stadionul câştigătoarei Campionatului Naţional ”Liga I”. În situația în care, din orice motiv, jocul nu poate fi organizat pe stadionul campioanei, acesta va fi organizat pe stadionul celeilalte echipe participante la Supercupă.

– Aprobă cu unanimitate de voturi îndreptarea erorii materiale apărute la perioadele de transferuri de jucători, astfel în loc de 14 ianuarie – 11 februarie 2025, perioada de transferuri este 14 ianuarie – 10 februarie 2025.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul competițional și Regulamentul de organizare și desfășurare al Campionatului Național de Fotbal în sală, juniori U19.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul competițional și Regulamentul de organizare și desfășurare al Cupei României la Fotbal în sală, juniori U19.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a seriilor Campionatului Național de Fotbal în sală, juniori U19.

– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea mandatului membrilor organismelor jurisdicționale ale FRF, respectiv CNSL, Comisia de Recurs și Comisia de Disciplină și Etică până la data de 30 septembrie 2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre selecționatele de senioare de fotbal feminin ale Croației și României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre selecționatele de senioare de fotbal feminin ale României și Finlandei.

– Aprobă realizarea Proiectului Further Development of the Performance Analysis and Sport Science department of the RFF and the football Eco system.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractului pentru lucrări la clădirea anexă.