– Ia act de informarea efectuată de domnul Anghel Iordănescu – Director Tehnic al FRF cu privire la campania de calificare la Euro 2016.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea mandatului de selecționer al domnului Anghel Iordănescu și al staff-ului acestuia.
 
– Ia act de informarea efectuată de Președintele FRF cu privire la candidații la funcția de Președinte al FIFA, ca urmare a întâlnirii de la Nyon a tuturor membrilor forului continental, FRF urmând să rămână consecventă și să îl susțină pentru funcția de Președinte al FIFA pe domnul Michel Platini.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea programului competițional al Cupei României în sensul modificării datei de desfășurare a jocurilor contând pentru faza sferturilor Cupei României programate inițial în datele de  1, 2 și 3 decembrie 2015, jocurile respective urmând a se desfășura în datele de 15,16 și 17 decembrie 2015, urmând ca programul competițional al Ligii I să fie modificat în sensul solicitat de Liga Profesionistă de Fotbal prin Adresa nr. 1999 din 14.10.2015.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile estimative aferente jocului Italia – România.
 
– Aprobă cu majoritate de voturi ca echipa națională să efectueze un cantonament în perioada 24 ianuarie – 6 februarie 2016.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca premiile aferente competiției Cupa României să rămână nemodificate față de premiile oferite în cadrul competiției menționate în anul anterior.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi contractul cadru club – jucător.
 
 
– Ia act de informarea cu privire la arbitrii incluși pe lista FIFA.
 
– Ia act de informarea cu privire la situația domnului Prunea și de existența pe rolul instanțelor de judecată a unei acțiuni formulate de acesta și îndreptate împotriva FRF.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi numirea antrenorului echipei naționale de fotbal în sală în persoana domnului Lupu Robert.
 
– Având în vedere că există o imposibilitate obiectivă de reprogramare a jocurilor în conformitate cu prevederile ROAF, aprobă cu majoritate de voturi referatul domnului Pavel Velcotă cu privire la reprogramarea unui număr de trei jocuri restante ale SC FC VIITORUL SA din cadrul competiției Liga Elitelor U19 Est.
 
– Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru 24 noiembrie 2015, ora 12:00.