– Aprobă propunerea Președintelui FRF ca domnul Adrian Mitiriță să fie numit în funcția de manager financiar / trezorier al FRF începând cu data de 01.02.2016.
 
– Aprobă costurile aferente cantonamentului echipei naționale din Antalya.
 
– Aprobă  modificarea Anexei 2 – Înregistrarea Intermediarilor, paragrafele 1, 6 și 9 din Regulamentul privind Intermediarii  astfel:
“1. Orice persoană fizică sau juridică care intenționează să acționeze în calitate de Intermediar se va înregistra la FRF. Înregistrarea și/sau reînnoirea înregistrării Intermediarilor va începe în luna ianuarie a fiecărui an și va fi valabilă pentru o perioadă de 12 luni. 
Taxa de înregistrare sau de reînnoire a înregistrării va fi stabilită anual de Comitetul Executiv al FRF.
După înregistrarea ca Intermediar, persoana înregistrată va putea utiliza în toate comunicările oficiale titulatura de “Intermediar înregistrat la FRF
Pentru persoanele care s-au înregistrat ulterior datei de 01.09.2015, înregistrarea va fi valabilă și pentru anul 2016”.
 
– Aprobă ca taxele privind înregistrarea intermediarilor să rămână nemodificate.
 
– Aprobă achiziția de mingi în vederea sprijinirii activității membrilor afiliați.
 
– Aprobă de principiu cu majoritate de voturi, o abținere, înființarea unei fundații a FRF cu scopul  derulării unor programe educaționale. Prezenta chestiune va fi supusă aprobării Adunării Generale a FRF, urmând a produce efecte juridice ulterior aprobării Adunării Generale.
 
– Aprobă înființarea cursului pentru obținerea licenței UEFA A pentru portari în condițiile prevăzute în Referatul Școlii Federale de antrenori.
 
– Aprobă înființarea unui curs începând cu anul 2016 pentru obținerea licenței UEFA A Elită Juniori cu un număr de 20 de participanți.
 
– Aprobă propunerea AJF Brașov cu privire la prelungirea perioadelor de transfer la competițiile județene (Liga a 4-a, a 5-a și a 6-a, campionatele de juniori C, D și E, A1 și B1) până cu 48 de ore înainte începerii returului ediției 2015/2016.  Pentru competițiile Memorialul Gheorghe Ola și Gheorghe Ene perioada da transfer va fi stabilită pentru perioada 16.06.2016 și până cu 48 de ore înainte de data stabilită de FRF pentru începerea competițiilor.
 
– Amână dezbaterea propunerii formulate de reprezentanții în Comitetul Executiv ai cluburilor din Liga a 3-a cu privire la modificarea normelor regulamentare privind cheltuielile aferente jocurilor din Cupa României.
 
– Aprobă decizia CCA cu privire la completarea corpurilor de observatori de arbitri Liga a 2-a și Liga a 3-a ca urmare a retragerii domnului Sandu Viorel din calitatea de observator, astfel domnul Aurelian Simion – observator de Liga 3 – va fi inclus pe locul vacant din lotul de observatori pentru Liga 2, iar domnul Giuran Iulian pe locul vacant in lotul de observatori de arbitri de Liga 3.
 
– Aprobă completarea art. 20 din Regulamentul Disciplinar al FRF cu un nou alin., respectiv alin.  31 care va avea următorul text: ”Cuantumul penalităților sportive aplicabile cluburilor de fotbal în sală, fotbal feminin și echipelor de juniori se reduce cu 50% față de cuantumul penalităților sportive stabilit în conformitate cu prevederile alin. 3 de mai sus”.
 
– Amână pentru următoarea ședință a Comitetului Executiv dezbaterea și aprobarea planului de măsuri pentru dezvoltarea fotbalului românesc la nivelul fiecărui eșalon și creșterea numerică și valorică a ariei de selecție pentru echipele reprezentative prin reglementarea numărului obligatoriu de juniori și jucători U21 în cadrul fiecărei echipe.
 
– Ia act de prezentarea sistemului informatic de administrare a competițiilor, jucătorilor, arbitrilor și antrenorilor din Romania  – Football Management System – și aprobă costurile aferente.
 
– Aprobă redirecționarea sumelor ce ar reveni FRF din transferul jucătorilor legitimați la Centrele de Excelență către cluburile care au cedat Centrelor de Excelență respectivii jucători.
 
– Aprobă calendarul competițional pentru returul competițiilor de fotbal feminin ediția 2015/2016. 
 
– Aprobă calendarul competițional pentru returul competițiilor de fotbal în sală ediția 2015/2016. 
 
– Amână dezbaterea modificărilor Regulamentelor competițiilor Liga Elitelor U17 și U19 pentru proxima ședință.
 
– LPF urmează a comunica un răspuns oficial până marți, 02.02.2016, cu privire la propunerea CCA referitoare la arbitrii adiționali la jocurile din Liga I.
 
– Amână dezbaterea propunerilor de modificare a Regulamentului Disciplinar formulate de Departamentul de Integritate și Antifraudă al FRF.
 
– Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru 22 februarie 2016, ora 12.00.