– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență adoptată de la ultima ședință a Comitetului Executiv, respectiv de la data de 27.10.2014 și până în prezent.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi numirea domnului Mihai TEJA în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret a României.
 
– Aprobă, cu unanimitate de voturi, completarea componenței Comisiei Tehnice cu persoana domnului Sandu TĂBÂRCĂ.
 
– Aprobă, cu unanimitate de voturi, costurile aproximative cu privire la desfășurarea jocurilor echipei naționale de seniori cu Irlanda de Nord și Danemarca.
 
– Aprobă modificarea Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice și a Regulamentului Disciplinar propuse de LPF astfel cum au fost dezbătute în cursul ședinței Comitetului Executiv, respectiv art. 17 alin. 4 să includă și FRF.
 
– Aprobă modificarea art. 85 alin. 4 din Regulamentul Disciplinar al FRF astfel cum a fost propusă de Comisia de Disciplină a FRF. 
 
– Amână dezbaterea proiectului propus de AFAN.
 
– Ia act de informarea efectuată de domnul Octavian GOGA cu privire la întâlnirile conducerii FRF cu reprezentanții membrilor afiliați.
 
– Aprobă modificările și completările Regulamentului privind Statutul Antrenorului cu amendamentele discutate în cursul ședinței. De asemenea aprobă și modificările ROAF aferente.
 
– Ia act de informarea făcută de membrii CCA cu privire la chestiunile învederate de către membrii Comitetului Executiv. Stabilește ca până la următoarea ședință a Comitetului Executiv să fie prezentate criteriile de promovare a arbitrilor pe lista FIFA și criteriile de sancționare a arbitrilor în funcție de nota obținută de la observator.
 
– Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă – Ștefan STANA) completarea listei de observatori a CCA cu domnul Cârjă Lucian (președinte AJF Constanța).
 
– Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă – Emilian HULUBEI) Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor și de Fair Play Financiar, editia 2014, Regulamentul privind procedurile comisiilor pentru acordarea licenței cluburilor din cadrul Federației Române de Fotbal, ediția 2014, și Regulamentul privind procedurile de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I, ediția 2014, cu mențiunea că sancțiunea pentru intrarea în insolvență a cluburilor va fi aplicabilă începând cu data de 1 iulie 2015.
 
– Aprobă premierea jucătorilor pentru jocul cu Grecia în conformitate cu prevederile Regulamentului contract modificat în ședința anterioară a Comitetului Executiv.
 
– Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru data de 15.12.2014, ora 10:00.