La cursul ”Dynamic Tape, utilizare și tehnici de aplicare în traumatologia sportivă”, primul în România cu această metodă, au fost 32 de participanți, fizioterapeuți, kinetoterapeuți și medici care au în îngrijire sportivi de performanță. 
 
Au fost prezenți fizioterapeuți ai Centrelor de Excelență ”Tricolor11”, ai loturilor de tineret și juniori, dar și reprezentanți ai staff-ului medical al primei reprezentative. Totodată, trei kinetoterapeuți din programul de voluntariat al Federației Române de Fotbal au luat parte la acest curs.
 
Pe durata a 16 ore, cursanții au învățat ce este Dynamic Tape, cum se utilizează și cum se aplică pentru un efect maxim, insistându-se în mod special pe partea practică. Instructori au fost Jurn Depecker, fizioterapeut belgian, instructor certificat Dynamic Tape, cu multă experiență în traumatologia sportivă, și Toma Vasilescu, fizioterapeut al lotului olimpic de gimnastică al României.
 
Sâmbătă, 19 martie, cursul s-a bucurat și de prezența nouluui membru al staff-ului echipei naționale, șeful departamentului de pregătire fizică din FRF, Christos Papadopoulos.