La Timişoara, ACS Poli şi AS Ardealul Târgu Mureş (foto) au terminat la egalitate atât după 90 de minute, cât şi după cele două reprize de prelungiri. Gazdele au deschis scorul prin Elek în minutul 24, pentru ca după 12 minute să rateze un penalty prin Javi Hernandez. Balic a dus meciul în prelungiri, prin golul marcat în minutul 80. La loviturile de departajare, Artean a ratat penalty-ul decisiv şi mureşenii au câştigat cu 7-6.

În al doilea meci al zilei de ieri, Dinamo a condus cu 1-0 pe Astra prin reuşita lui Gnohéré din minutul 16. Finalul partidei a adus două reuşite într-un interval de doar trei minute. În primul minut al prelungirilor, Gabriel Enache a restabilit egalitatea, pentru ca, trei minute mai târziu, dinamoviştii să se înscrie golul victoriei prin Paljic.

ASA Târgu Mureş şi Dinamo s-au calificat în faza semifinalelor, rundă care se va disputa în sistem tur-retur, în primăvara anului viitor, pe 2 martie, respectiv 20 aprilie.

Azi, de la ora 20:30, CSMS Iaşi se va duela cu CFR Cluj, în timp ce ultimul meci al fazei sferturilor va avea loc joi, de la aceeaşi oră, între FC Viitorul şi FC Steaua.

Foto: Adrian Pîclișan