Etapa a 16-a a seriei Vest va debuta cu partida de la Târgu Mureş, pe stadionul Municipal sintetic, acolo unde, de la ora 10:00, echipa "Tricolor11" va da piept cu ocupanta locului patru, ACS Poli. Patru ore mai târziu, la Timişoara, juniorii Centrului de Excelenţă din localitate vor primi vizita viceliderului seriei, U Cluj.

Horşia, golgeter în Liga Elitelor

După 15 etape disputate în 2015, echipa condusă de Adrian Toader ocupă locul 7 în seria Vest, la două puncte în spatele colegilor de la Centrul de Excelenţă de la Timişoara. Cel mai bun marcator al echipei este Ovidiu Horşia, cu opt reuşite. El este urmat în clasament de Enea, cu şase goluri şi Duminică cu cinci reuşite.

Duminică a purtat până acum banderola de şase ori, iar Ivan de nouă ori, în timp ce Moţ este jucătorul cel mai des folosit în partidele de campionat disputate până acum, cu un total de 1.175 de minute. La nivel de lot, noutăţile pentru cea de-a doua parte a sezonului se numesc Dragoş Penescu, David Lupşe şi Adrian Manole.

Iată şi lotul cu care Adrian Toader va aborda etapele rămase de disputat din Liga Elitelor şi Campionatul Naţional de Juniori B:

– Angel Baumann şi Raul Băilă – portari

– Răzvan Ivan, Tudor Morar, Vlad Pop, Claudiu Negru, Kristof Marton, Richard Aszaloş, David Lupşe, Eduard Crişan, Laurenţiu Moţ, Darius Petruse, Alexandru Duminică, Ovidiu Horşia, Attila Gritto, Rareş Enea, Andrei Belașcu, Carlos Scarlat, Otto Csegoldi, Flavius Staicu, Cornel Boboia, Raul Szanto, Rolland Toaso, Raul Hăjmăşan, Sebastian Miclea, Adrian Manole şi Dragoş Penescu – jucători de câmp