"Palacio Multiusos de Guadalajara” din Guadalajara, Spania, va găzdui în această seară cea mai importantă partidă a sezonului 2015-2016, finala UEFA Futsal Cup, varianta de sală a UEFA Champions League, una dintre cele mai importante competiții inter-cluburi din lumea futsalului.

Confruntarea dintre formația rusă TTG-Ugra Yugorsk și gruparea spaniolă Inter Movistar va fi arbitrată de românul Bogdan Sorescu (foto dreapta)! Acesta va fi principal la cea mai așteptată partidă a anului în futsalul european. Sorescu îl va avea ca "ajutor” pe croatul Saša Tomić, alături de care a oficiat și partida din semifinale dintre ASD Pescara și Inter Movistar.

Delegarea lui Bogdan Sorescu la Final Four-ul UEFA Futsal Cup este o recunoaștere a valorii arbitrului român, iar meciul de azi reprezintă practic apogeul unui sezon lung și plin de satisfacții, în care a fost și unul dintre arbitrii ultimului act al Campionatului European din Serbia.

Meciul TTG-Ugra Yugorsk – Inter Movistar se joacă în această seară de la ora 21.30. În deschiderea serii, în finala mică, se întâlnesc învinsele din semifinale, ASD Pescara și Benfica Lisabona.

Tot azi, în Germania, Teodora Albon și ajutoarele sale, Petruţa Iugulescu, Mihaela Gomoescu şi Cristina Dorcioman, vor oficia la partida dintre VfL Wolfsburg şi 1. FFC Frankfurt, din manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor Europeni în variantă feminină!
 

ADI DOBRE