Federația Română de Fotbal a decis alocarea de fonduri pentru amenajarea unor birouri noi, la Casa Fotbalului, pentru Școala Federală de Antrenori. Începând de azi, școala care formează și perfecționează antrenorii români, responsabili cu educația și instruirea tuturor generațiilor de jucători din țara noastră, își are noul sediul în fosta sală ”Florea Dumitrache”.

”De la o singură încăpere, în care lucram 6 persoane și în care se desfășurau numeroase activități, de la semnarea contractelor, ridicarea licențelor și până la informarea tuturor vizitatorilor, am trecut la un sediu nou, cu 3 camere, care are inclusiv o recepție. Este un cadru prielnic în care ne putem concentra pe activitatea noastră fundamentală, aceea de a forma și de a-i ajuta pe antrenorii români să progreseze”, a declarat Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori. 
 

În prezent, în cadrul școlii lucrează cinci persoane: Dan Apolzan, director, și patru referenți, Silvia Boroneanț, Ilie Drăgan, Ciprian Niță și Vlad Ungureanu. Alți doi referenți care lucrau la Școala Federală de Antrenori, Sorin Colceag, respectiv Dumitru Uzunea, au semnat în această vară contracte ca antrenori secunzi la două echipe de Liga 1, U Cluj și Steaua București.