Pentru partida Ungaria – România, din preliminariile EURO 2016, gazdele au oferit Federației Române de Fotbal 1.100 de bilete pentru fanii ”tricolorilor”, în sectorul E al Groupama Arena din Budapesta. 
 
Începând de vineri, 31 iulie, ora 14:00, și până pe 19 august, tichetele pot fi rezervate pe site-ul www.bilete.frf.ro, în următoarele condiții:
 
– Prețul unui bilet va fi de 55 RON
– Biletele vor fi nominale și netransmisibile (vor conține numele, data și locul nașterii, conform legislației maghiare)
– Fiecare solicitant poate achiziționa maximum patru bilete oferind datele personale ale tuturor celor patru persoane care vor merge la stadion
– Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise pe 20 august către Federația Maghiară
– Biletele vor fi livrate începând cu data de 25 august (costul de livrare în București fiind de 6 RON, iar în țară de 9 RON)
– Plata biletelor se face exclusiv cu cardul
– Accesul pe stadion se va face pe baza biletului de intrare însoțit de un act de identitate
 
În ziua meciului, programat pe 4 septembrie, de la ora locală 20:45, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17:45. Fanilor români le va fi permis accesul pe Groupama Arena doar cu steagurile României, fără alte inscripționări, și numai după trecerea prin Fan Zone. 
 
Pe adresa Federației Române de Fotbal și a președintelui Federației Române de Fotbal au sosit solicitări de bilete în avans și la pachet, din partea mai multor grupuri, în contradicție cu procedura de ticketing a Federației Române de Fotbal cu care fanii români s-au obișnuit, una bazată pe transparență și echidistanță față de suporterii Echipei Naționale.
 
Ne bucurăm de interesul acordat partidelor Echipei Naționale însă, în același timp, ne reafirmăm poziția fermă de a nu face compromisuri, cu atât mai mult când este vorba de pasiunea suporterilor români.
 
Singura modalitate de achiziție a biletelor este cea prevăzută mai sus, exact în termenii precizați. Federația Română de Fotbal nu comercializează, direct sau prin intermediari, pachete turistice care includ accesul la evenimente ale Echipei Naționale din deplasare.