Campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, FC Viitorul, deschid noul sezon cu duelul din Supercupa României. Partida are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Biletele pentru acest joc sunt disponibile online începând de miercuri, 26 iunie, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Prețurile sunt de 15 lei la peluze și 30 lei la tribune. La VIP, un loc costă 200 de lei.

Reduceri pentru copii

La fel ca la toate partidele organizate de FRF, și la Supercupa României va exista o zonă amenajată special pentru familiile cu copii. Pentru accesul în Family Zone (tribuna 2) există următoarele pachete cu reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale stadionului “Ilie Oană”.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 – 20:00.

Printează-ți biletul acasă!

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail. Livrarea biletelor fizice comandate on-line se va face după data de 13 mai.

Din 1 iulie, la caserii

Începând de luni, 1 iulie, biletele vor fi disponibile și la casieria stadionului „Ilie Oană”, după următorul program:

1-5 iulie: între 12:00 și 19:00
6 iulie: între 12:00 și 20:00