O nouă ediție a Campionatului European de fotbal feminin rezervat junioarelor Under 17 debutează marți, 2 mai, în Cehia.

Brigada de arbitri care va conduce meciul de deschidere, Cehia – Franța, programat de la ora 12:00, o va avea în componență și pe Alexandra Apostu, la tușă. „Centralul” partidei va fi Ifeoma Kulmala din Finlanda.

Tot marți, de la ora 17:00, Cristina Trandafir va arbitra duelul dintre Spania și Germania, echipe care în 2016 s-au întâlnit în finala turneului. Atunci, Germania s-a impus după loviturile de departajare, la finalul unui joc încheiat fără gol marcat.

„Centralul” din România va conduce o brigadă din care mai fac parte Aleksandra Prus (Polonia), Ieva Ilgevičiūtė (Lituania), asistenți, respectiv Maria Marotta (Italia), al patrulea oficial.

Campionatul European Under 17 se desfășoară în perioada 2-14 mai 2017, în Cehia. La turneul final sunt calificate opt selecționate, repartizate în două grupe: Cehia, Franța, Germania, Spania (grupa A), Anglia, Olanda, Norvegia, Irlanda (grupa B).