UEFA a anunţat o nouă delegare pentru unul dintre arbitri români prezenţi la Campionatul European din Franţa. Astfel, Alexandru Tudor va face parte din brigada care a fost desemnată să conducă partida Portugalia – Austria contând pentru etapa a doua a grupei F. Meciul se va disputa sâmbătă 18 iunie, pe stadionul Parc des Princes, de la ora 22:00 (ora României).

Alexandru Tudor a fost desemnat arbitru de rezervă al unei brigăzi italiene, meciul urmând a fi condus la centru de Nicola Rizzoli, ajutat la linii de Elenito Di Liberatore şi Mauro Tonolino, în timp ce Daniele Orsato şi Antonio Damato sunt arbitri adiţionali.

În prima etapă a grupei F, Portugalia a remizat cu Islanda, scor 1-1, în timp ce Austria a fost învinsă cu 2-0 de Ungaria.

Pentru Alexandru Tudor va fi al doilea meci la EURO 2016, după Polonia – Irlanda de Nord, scor 1-0, în care a fost arbitru adiţional alături de Sebastian Colţescu, în timp ce Ovidiu Haţegan a condus la centru, iar Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe au fost asistenţi.