Atunci, începând cu ora 13:45, selecționerul Anghel Iordănescu va susține o conferință de presă la care vor fi prezenți și jucători din lotul convocat ce va fi anunțat duminică seara.
 
Tot luni, de la ora 17:30, este programat și primul antrenament al ”tricolorilor”, deschis reprezentanților presei în primele 15 minute.
 
Miercuri, 7 octombrie, în preziua meciului cu Finlanda, conferința de presă a selecționerului României este programată, de la ora 13:45, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. Iar de la ora 17:00, pe terenul de la Mogoșoaia, se va desfășura și antrenamentul oficial al ”tricolorilor”, deschis presei în primele 15 minute.
 
Delegația finlandeză aterizează în România luni, 5 octombrie, la ora 12:50. Conferința de presă a selecționerului Finlandei, Markku Kanerva, se va desfășura miercuri, 7 octombrie, de la ora 18:00, la Arena Națională. Pe stadionul care va găzdui partida de joi este programat, de la ora 18:30, și antrenamentul oficial al scandinavilor, deschis reprezentanților presei doar în primele 15 minute.

Partida România – Finlanda, din preliminariile EURO 2016, este programată joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

 
Foto: Mediafax