Acreditările pentru posturile de televiziune şi de radio nedeţinătoare de drepturi, precum şi pentru presa scrisă, vor fi distribuite la Mogoşoaia, pe 6 septembrie, cu ocazia activităţii de presă a naţionalei României. Conferinţa de presă va avea loc de la ora 17:30, iar antrenamentul oficial de la ora 18:00, primele 15 minute fiind deschise presei.

Acreditările pentru fotoreporteri şi pentru jurnaliştii care nu pot ajunge la Mogoşoaia vor fi distribuite la Arena Naţională, tot pe 6 septembrie, cu ocazia activităţii de presă a naţionalei Greciei, cu menţiunea că aceştia din urmă sunt rugaţi să anunţe din timp acest lucru pe adresa comunicare@frf.ro.

Antrenamentul oficial al acesteia va avea loc de la ora 18:30, iar conferinţa de presă va avea loc de la ora 19:50. Şi în acest caz, accesul presei va fi permis doar la primele 15 minute ale antrenamentului oficial.

Presa din provincie, care nu va putea ajunge pe 6 septembrie la Bucureşti sau Mogoşoaia, va putea ridica acreditările de la Casa Fotbalului, în ziua meciului, între orele 12:00 şi 16:00.

Până sâmbătă, la ora 13:00, au fost primite pe adresa FRF, următoarele confirmări de ridicare de la Arena Naţională, cu ocazia activităţii de presă a naţionalei Greciei: Sportescu.ro, Click, Sport Revolution, RomanianSoccer, Inquam Photos, Impact Est, Kick Off Events şi Cosmin Iftode.