– Candidatul ce va fi susținut pentru funcția de Președinte al FIFA, de către Federația Română de Fotbal, este domnul Michel Platini, Președinte UEFA.
 
– Aprobă completarea art. 38 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice cu un nou alin. 5.2 (text colorat cu albastru), alin. 5.1 și 5.2 din ROAF urmând a avea următorul conținut:
 
”5.1 Sub sancțiunea refuzului înscrierii/excluderii, cluburile care doresc să se înscrie în campionatele naționale de juniori organizate de FRF (A și B) începând cu faza seriilor sunt obligate să participe la ambele categorii. 
 
5.2 Prin excepție de la dispozițiile alin. 5.1 de mai sus, cluburile participante în competiția de seniori campionatul național Liga 3 și cluburile cu activitate exclusivă de copii și juniori, altele decât LPS-uri și CSS-uri, se pot înscrie în campionatele naționale de juniori B organizate de FRF. Aceste cluburi au obligația ca începând cu sezonul competițional 2017-2018, să participe în competițiile de juniori la minimum 5 categorii de vârstă (A, B, C, D și E). Încălcarea obligației prevăzute mai sus va fi considerată nerespectare a condițiilor de participare în competiții și va fi sancționată cu refuzul înscrierii sau excluderea clubului respectiv din cadrul competițiilor organizate de FRF, fără drept de participare în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal pentru o perioadă de 3 ani competiționali.”