– Aprobă în temeiul art. 18 alin. 1 lit. a din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice înscrierea și participarea clubului CN DINICU GOLESCU în ediția de campionat 2015-2016 a Campionatului Național ”Liga a 3-a”.
 
– În temeiul art. 68 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, ia act de Referatul Unității de Management Licențe și Afilieri și aprobă cesionarea dreptului de participarea în competiții de la cluburile de drept privat la cluburile de drept public, urmând ca structurile sportive de drept public să fie afiliate la FRF și să se subroge în drepturile și obligațiile cluburilor de drept privat, astfel:
Sport Club Municipal Pitești preia dreptul de participarea în Liga a 3-a de la Sport Club Municipal Argeșul Pitești 2012
Clubul Sportiv Național Sebiș preia dreptul de participare în Liga a 3-a de la Asociația Clubul Sportiv Național Sebiș
Clubul Sportiv Municipal Lugoj preia dreptul de participare în Liga a 3-a de la Clubul Sportiv Vulturii 2009 Lugoj
 
– Având în vedere adresele formulate de către SC FC CEAHLĂUL Piatra Neamț SA și CS FC ASTRA PLOIEȘTI cu privire la renunțarea acestor cluburi la participarea echipelor lor în cadrul Campionatului Național Liga a 3-a, ediția 2015-2016, precum și luând în considerare punctele 1 și 2 din prezenta Decizie, aprobă componența nominală a Seriilor Ligii a 3-a, ediția 2015-2016, conform Anexei la prezenta Hotărâre, parte integrantă a Hotărârii.