– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 15/14.09.2017.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încetarea raporturilor contractuale dintre Federația Română de Fotbal și domnul Christoph Daum.

– Aprobă cu unanimitate de voturi numirea domnului Cosmin Contra în funcția de selecționer al Echipei Naționale de seniori a României și detaliile contractuale prezentate.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naționale de seniori contra selecționatelor Kazahstanului și Danemarcei.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocului Echipei Naționale U21 contra selecționatei similare a Elveției.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a comisiilor federale pentru sezonul 2017 – 2018 cu mențiunea că se completează componența Comisiei Centrale de Copii și Juniori cu domnii Lucian Burchel și Șerban Dragoș Adrian, iar Comisia de Fotbal Feminin se completează cu domnii Bărbăcioru Ion și Adelin Tălmăcel.

– Aprobă cu unanimitate de voturi afilierea cluburilor cu activitate exclusivă de fotbal în sală menționate în cuprinsul Referatului Direcției Licențe/Afilieri.

– Amână dezbaterea ROAF pentru proxima ședință a Comitetului de Urgență.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea art. 11 alin. 1 lit. b din ROAF cu următorul text:
“…………… …………………………………………………..
În situația în care o echipă participantă în campionatul național Liga a 2-a desfășoară un joc contând pentru Cupa României sau pentru o etapă intermediară din campionat și pentru desfășurarea respectivului joc efectuează o deplasare pe o distanță ce depășește 250 km (distanța rutieră între cele două localități), următorul joc al respectivei echipe în campionatul național Liga a 2-a va putea fi programat în ziua de duminică, prin derogare de la prevederile art. 12 alin. 3 lit. b din ROAF, la cererea clubului interesat transmisă Departamentului Competiții al FRF cu cel puțin 7 zile anterior datei la care urmează a se desfășura cel de-al doilea joc.”

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea art. 59 alin. 1 lit. b din ROAF astfel:
“………………………………………………………………
Înaintea începerii fiecărui joc oficial, arbitrul va verifica documentele pe baza cărora oficialii fiecărei echipe, înscrişi în raportul de arbitraj, au acces pe banca de rezerve. În timpul desfăşurării jocului, jucătorii de rezervă, însoțiți de preparatorul fizic, au dreptul să părăsească suprafaţa tehnică numai pentru a efectua încălzirea. În situația în care orice altă persoană cu excepția preparatorului fizic însoțește jucătorii de rezervă la încălzire sancțiunile regulamentare pentru depășirea spațiului tehnic vor fi aplicabile.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract al Echipei Naționale de Fotbal Feminin, senioare, pentru perioada 18.09.2017 – 05.09.2018 .

– Aprobă ca Regulamentul de licențiere pentru sezonul 2018-2019 să cuprindă exclusiv condițiile de licențiere necesar a fi îndeplinite de către echipele ce vor participa în Liga I. De asemenea Comisiile de L2 și L3 urmează a stabili de comun acord calendarul de acțiuni pentru redactarea și implementarea unui Regulament cu privire la condițiile necesar a fi îndeplinite de către cluburi pentru participarea în Liga a 2-a.

– Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru data de 30 octombrie 2017, ora 11:00.