Federatia Romana de Fotbal

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 30 august 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vassaras, Mihai Stoichiță și Emilian Hulubei lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Deciziile Comitetului de Urgență nr. 12 din 3 august 2018 cu mențiunea că regula pentru cel de-al doilea jucător U21 se aplică pentru următoarele două sezoane, nr. 13 din 10 august 2018, nr. 14 din 16 august 2018 și nr. 15 din 24 august 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca ACS Petrolul 52 Ploiești să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploiești.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor echipei naționale de seniori România – Muntenegru și Serbia – România.

– Aprobă cu unanimitate de voturi mandatarea președintelui FRF pentru a discuta/negocia cu jucătorii echipei naționale încheierea contractului cu aceștia pentru campania de calificare pentru Euro 2020.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor echipei naționale U21: Portugalia – România și România – Bosnia-Herțegovina.

– Aprobă cu unanimitate de voturi susținerea de către FRF a candidaturii domnului Aleksander Čeferin pentru un nou mandat ca președinte UEFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a organismelor jurisdicționale pentru sezonul 2018-2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența comisiilor federale pentru sezonul 2018–2019.

– Aprobă cuantumul premiilor acordate cluburilor participante în faza națională a Cupei României, ediția 2018 -2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitările Comisiei de Fotbal Feminin (Clubul Sporting Lugaș să participe în competiții sub această denumire ca urmare a respingerii de către MTS a modificării CIS-ului acestei asociații conform noii denumiri aprobate de Judecătorie, condiții de participare în competiții și de completare a locurilor rămase vacante, sistemul competițional, introducerea unui sistem de licențiere începând cu sezonul 2019 – 2020, introducerea sistemului de fair-play financiar).

– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea termenului de obținere a CIS-ului de către cele două cluburi AS Carmen București 1937 și Asociația Clubul Sportiv Student Sport Alba Iulia până la data de 10 septembrie 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi baremurile de arbitraj pentru competițiile de juniori U15.

– Aprobă Regulamentele competițiilor de juniori: Interliga de iarnă – trofeul Gheorghe Ola, ediția 2018; Interliga de iarnă – trofeul Gheorghe Ene și Interliga Națională de Fotbal U7 – U10.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării competiției Turneul Speranțelor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a cluburilor ACS Zimbrul Tulcea și CS Școala de Fotbal Luceafărul.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca datele de începere a Ligii I fotbal în sală și Liga a 2-a de fotbal în sală să fie 8 septembrie 2018, respectiv 15 septembrie 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca termenul acordat pentru cluburile Luceafărul Buzău și Futsal Dunărea Călărași pentru înscrierea în Liga I să fie 6 septembrie conform Deciziei Adunării Generale a cluburilor de fotbal în sală.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ROAF de fotbal în sală.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul media de fotbal în sală.

– Stabilește continuarea dezbaterii RSTJF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.