Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 17/24.11.2017.

– Ia act de dezafilierea de drept a clubului ACS URBAN TITU.

– Ia act de raportul de analiză anuală a activității de licențiere a cluburilor.

– Amână dezbaterea și aprobarea Regulamentelor Contract ale Echipelor Naționale de Fotbal în Sală (seniori, U19) și al Echipei Naționale de Fotbal pe Plajă, pentru anul 2018 .

– Amână aprobarea și dezbaterea Regulamentului privind Statutul Antrenorului de Fotbal pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Amână dezbaterea și aprobarea Regulamentul privind condițiile de participare la Campionatul Național Liga a 2-a pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractului dintre FRF și NMC BRIGHT având ca obiect clasificarea academiiilor de copii și juniori.

– Respinge cu unanimitate de voturi solicitarea de modificare a programului competițional al Ligii a 2-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea ROAF (art. 30 alin. 4) exclusiv cu privire la competiția Cupa României la fotbal feminin, în sensul că până la faza sferturilor de finală tragerea la sorți a jocurilor să se facă prin împerecherea echipelor pe criteriul geografic.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea AJF Ialomița privind înstrăinarea autoturismului donat de FRF.

– Amână cu unanimitate de voturi dezbaterea și aprobarea Regulamentului contract al Echipei Naționale de Fotbal în sală – feminin, senioare.

– Aprobă cu unanimitate de voturi tarifele orare ale Școlii Federale de Antrenori.

– Dispune continuarea dezbaterii Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.