În primele două zile ale lunii august vor avea loc meciurile retur din cel de-al doilea tur preliminar al UEFA Champions League, la care au fost delegați și doi oficiali din România.

Astfel, Alexandru Deaconu, managerul implementării sistemului VAR în țara noastră, va fi observator al brigăzii de arbitri care va oficia la meciul dintre FC Bate Borisov (Belarus) și Aris Limassol (Cipru). Aceasta este formată din Morten Krogh Hansen, Dennis Rene Wollenberg Rasmussen și Steffen Beck Bramsen, cel de-al patrulea oficial fiind Mikkel Redder (toți din Danemarca).

Partida va avea loc marți, 1 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Municipal din Mezokovesd (Ungaria), în tur victoria revenind formației Aris Limassol cu scorul de 6-2.

O zi mai târziu, la meciul dintre Qarabag FK (Azerbaidjan) și RKS Rakow Czestochowa (Polonia), delegat de joc din partea forului continental va fi Felix Grigore, managerul Departamentului Competiții din cadrul Federației Române de Fotbal.

Jocul va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 20:00, la Baku, pe Arena Olimpiya și se reia de la scorul de 3-2 pentru echipa din Polonia.

Articol de Daniel Lazăr