Turneul final Euro U21, găzduit de Georgia și România, a ajuns în faza sferturilor de finală, la care UEFA a delegat și doi oficiali din țara noastră.

Horațiu Feșnic va fi cel de-al patrulea oficial al brigăzii de arbitri din Norvegia, formată din Espen Andreas Eskas, Jan Erik Engan și Isaak Elias Skjeseth Bashevkin, la partida Georgia și Israel. Jocul va avea loc sâmbătă, 1 iulie, de la ora 19:00, pe Boris Paichadzis Dinamo Arena din Tbilisi.

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada care va conduce partida dintre Franța și Ucraina, care va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 2 iulie, de la ora 22:00. Jocul va fi condus la centru de către Joao Pedro da Silva Pinheiro, ajutat la cele două linii de către asistenții Bruno Miguel Alves de Jesus și Luciano Antonio Gomes da Maia (toți din Portugalia).

În celelalte partide din sferturile de finală vor juca Spania cu Elveția, pe stadionul Giulești, sâmbătă, de la ora 22:00, și Anglia cu Portugalia, duminică, de la ora 22:00, pe Ramaz Shengelias Stadioni din Kutaisi.

Articol de Daniel Lazăr