– Alex, Craiova joacă din nou cu trofeul pe masă, după cucerirea Cupei României. Ce ar însemna pentru voi să începeți sezonul cu un succes?
– E momentul să-i facem din nou mândri pe suporterii noștri. Publicul din Craiova este unul fantastic, iar o victorie în fața lor ar fi ceva senzațional. Vrem să începem sezonul cu o nouă cupă în palmares, acest lucru ar însemna încununarea unui sezon precedent în care oltenii s-au bucurat din nou după 25 de ani.

– Cât de important este pentru voi că meciul se va disputa pe arena "Ion Oblemenco"?
– Din punctul meu de vedere, este vital. Este clar că acesta este atuul nostru principal. Toată lumea a remarcat și a lăudat coeziunea public-echipă, care este în acest moment la Craiova. Cred că nu exagerez atunci când spun că avem cei mai frumoși fani din România, iar pentru ei, dar și pentru palmaresul nostru, trebuie să câștigăm Supercupa.

► 16 goluri a marcat Alexandru Mitriță pentru Craiova în sezonul trecut, 12 în campionat și 4 în Cupa României

– Craiova a pierdut jucători importanți în această vară. E misiunea voastră mai complicată acum?
– Cu siguranță nu va fi mai ușoară. Băluță, Screciu, Gustavo au fost doi jucători exponențiali pentru noi în sezonul precedent, dar eu sunt convins că înlocuitorii lor ne vor ajuta să ne atingem obiectivul.

– CFR-ul și-a schimbat antrenorul după câștigarea campionatului. Cum crezi că va fi resimțit acest lucru de adversarii voștri din această seară?
– Eu cred că CFR are jucători de calitate, indiferent de numele celui care stă pe banca tehnică. Singurul meu gând este cel legat de cucerirea trofeului, la ce sărbătoare va fi în oraș după o nouă victorie a noastră.