Eleviii s-au întrecut la mai multe sporturi: fotbal, baschet, handbal și volei, având drept de înscriere doar cei care nu sunt legitimați la cluburi.
 

Campionii de la Liceul Tehnologic "Mircea Vulcănescu”

Competiția de fotbal, organizată în colaborare cu Federația Română de Fotbal, a stârnit cel mai mare interes. Finala mare a fost punctul culminant al zilei. Din duelul elevilor de la Liceul Tehnologic "Mircea Vulcănescu” cu cei ai Liceului Teoretic ”Dimitrie Bolintineanu” învingători au ieșit primii, care au punctat de două ori în finalul unui joc tensionat, în care au fost arătate și două cartonașe roșii. Scorul final a fost 3-2. Locul 3 a fost ocupat de cei de la Liceul Teoretic Bilingv ”Ita Wegman”, care au trecut în finala mică de Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații ”Gheorghe Airinei”. 
 
La finala mare, Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de Zorislav Kovacs, managerul pentru dezvoltare sportivă, Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică, și de Aurel Țicleanu, șeful noului departament de scouting. 
 
”Curtea școlii este locul în care mulți copii învață să joace fotbal. E important să existe competitivitate, chiar dacă participanții nu sunt legitimați la cluburi”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF. 
 
Federația Română de Fotbal a acordat câte un trofeu celui mai bun jucător și celui mai bun portar și i-a răsplătit pe finaliști cu tricouri, mingi și veste de joc.