© FOTO:Stefan Constantin / Sport Pictures

Formația bucureșteană avea nevoie de un singur punct din confruntarea cu AFC Unirea 04 Slobozia pentru a obține promovarea în eșalonul secund.

Fotbal Club Rapid s-a impus cu 3-0, în urma reușitelor lui Cătălin Hlistei (19), Alin Cârstocea (21) și Marian Vlada (63). La finalul meciului, jucătorii, alături de fiecare membru al staff-ului tehnic au îmbrăcat tricouri albe de campioni. Medaliile și cupa pentru câștigarea Seriei a 2-a din Liga 3 au fost înmânate de președintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de Florin Constantinovici.

Era de așteptat această promovare, ținând cont de lotul de jucători pe care îl au la dispoziție. Partea mai grea abia de acum încolo începe, în Liga 2, unde sunt deja atâtea echipe de tradiție care își doresc să promoveze în prima ligă. E nevoie de o campanie bună de transferuri și sper ca anul viitor, pe  vremea asta, o dată cu inaugurarea noului stadion, să sărbătorească promovarea în Liga 1”,  a declarat Florin Constantinovici, actual antrenor secund la naționala U21.

Tot în acest weekend, la Buzău, a avut loc premierea câștigătoarei Seriei 1, SCM Gloria Buzău.