Noul stadion din oraşul Turnu Măgurele va găzdui din acest sezon partidele echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, aceasta fiind noua denumire a celor de la Voinţa Turnu Măgurele, grupare care a încheiat ediţia precedentă de campionat pe locul 3, în seria a treia, în spatele celor de la Petrolul 52 şi AFCM Alexandria.

Marţi, arena de aproape 2.000 de locuri, care are şi instalaţie de nocturnă (foto sus), a găzduit pentru prima dată un meci de fotbal, amicalul dintre Turris-Oltul şi Sporting Roşiori, două posibile colege de serie în ediţia viitoare a eşalonului al treilea. Gazdele s-au impus cu 4-1, prin golurile marcate de Fotescu, autor al unei duble, Marian Constantinescu şi Dragu, pentru oaspeţi înscriind Ionuţ Badea.

Turris-Oltul este antrenată din această vară de către Erik Lincar, sosit în locul lui Mugurel Cornăţeanu, cel care a ajuns la ACS Petrolul 52, ca secund al lui Leo Grozavu. Sâmbătă, gruparea teleormăneană a disputat un alt amical, în deplasare, cu satelitul celor de la Astra, încheiată la egalitate, scor 2-2, prin reuşitele lui Fotescu şi Pahonţu, iar pe 17 se va duela cu FCSB 2.

De partea cealaltă, Sporting Roşiori va evolua miercuri în faza a doua a etapei naţionale a Cupei României, urmând a se deplasa la Unirea Bascov.