Echipa ieşeană Ştiinţa Miroslava a început în această săptămână pregătirea pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. Antrenorul Dănuţ Munteanu nu a avut la reunire mai mulţi jucători importanţi: Buhuşi, Adrian Ilie, Crengăniş şi Strungariu. Aceștia au anunţat conducerea clubului că vor să plece la alte formaţii.

"Echipa s-a reunit fără câţiva jucători importanţi. Alex Buhuşi ne-a anunţat că vrea să-şi încerce norocul la o echipă din ligile inferioare din Germania, Mădălin Crenganiş a revenit la CSMS Iaşi, iar Adrian Ilie şi Strungariu au plecat şi ei. Sunt patru jucători care au dus greul în sezonul trecut, dar trebuie să ne descurcăm şi fără ei”, a declarat preşedintele clubului, Daniel Acatrinei.

Oficialul echipei din Miroslava a adăugat că este în discuţii cu mai mulţi jucători tineri.

"Ne dorim să completăm lotul, dar deocamdată suntem la stadiul de discuţii. Îi avem în vizor pe Taciuc, un mijlocaş ofensiv care a mai jucat la Academia Hagi şi Sighet, şi pe fostul atacant al Politehnicii Iaşi, Alex Marin. De asemenea, vom discuta cu conducerea clubului CSMS pentru aducerea tinerilor Moisii şi Chelaru, care nu au prins lotul mare al echipei din Copou. Vom aduce în probe şi câţiva jucători sub 19 ani de la Liceul cu Program Sportiv, între care Văleanu, Ocneanu, Mocanu şi Chelaru. Vor veni mai mulţi jucători în probe, urmând ca antrenorul Dănuţ Munteanu să ia o decizie după ce-i va vedea la lucru”, a mai spus Acatrinei.

Referitor la obiectiv, preşedintele clubului a precizat că o decizie va fi luată după anunţarea componenţei seriei. "Încă nu ştim nimic despre seria din care vom face parte. Abia după ce vom afla adversarele vom putea spune mai multe. Sigur, noi ne dorim să fim acolo, în faţă, aşa cum s-a întâmplat şi în sezoanele trecute. Acum doi ani am ratat de puţin promovarea, în sezonul trecut am terminat din nou pe podium, ne dorim să fim o echipă bună a seriei şi în campionatul viitor”, a punctat Daniel Acatrinei.

Ştiinţa Miroslava va efectua şi un cantonament montan în următoarea perioadă, conducerea clubului având de ales între Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului sau Bicaz.