Sorin Corâiu este noul antrenor al lui SR Brașov, iar Cenk Firat este noul manager al clubului, au anunțat reprezentanții grupării din Liga a 3-a.

Ambii au semnat luni contractele, în prezența președintelui Dinu Țurcanu și sunt optimiști înaintea reluării sezonului competițional.

„Împreună cu dumneavoastră, suporterii, fiecare echipă care va juca împotriva noastră se va afla mereu în dificultate. Asta vă promit eu. Îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să putem veni la dumneavoastră, să vă privim în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să înțelegeți că o să fim nevoiți să construim o echipă într-un timp cât mai scurt. Avem jucători tineri cu potențial”, a spus Sorin Corâiu, cel care în prima parte a sezonului a pregătit formația de Liga a 4-a, Cetățenii Ghimbav.

Cenk Firat devine managerul general al SR-ului, după trei ani de activitate în teren. „De astăzi voi ocupa funcția de manager la echipa orașului. Este o onoare pentru mine noul rol la SR Brașov. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atașamentul pe care mi l-au arătat. Îmi doresc să vă pot întoarce dragostea și să ne bucurăm de fotbal împreună”, a precizat Cenk.

Articol de Iulian Cuibar (Brașov)