Toate cele 10 meciuri care vor stabili echipele ce vor promova în Liga 2 vor fi în direct și exclusiv pe platforma FRF.tv.

Cele 5 dueluri se vor disputa în dublă manșă, pe 3 și 7 iunie, conform următorului program:

3 iunie, ora 18:00

Popești Leordeni – CS Tunari
ACS Viitorul Dăești – CSM Alexandria
ACS Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț
CSM Deva – CSM Reșita
Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara

7 iunie, ora 17:30

CS Tunari – Popești Leordeni
CSM Alexandria – ACS Viitorul Dăești
Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava
CSM Reșita – CSM Deva
Corvinul Hunedoara – Unirea Ungheni

Meciurile vor fi toate comentate de unii dintre cei mai cunoscuți comentatori TV din piața media din România.

Prima platformă video din fotbalul românesc a ajuns la aproape 60.000 de conturi create, după un an de la lansare. Pe FRF.tv se văd gratuit meciurile naționalelor de juniori, Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano, Liga 3, Liga de Tineret și Liga Elitelor.
Platforma FRF.tv a fost lansată pe 28 mai 2022 și, pe lângă competiţiile sportive, le oferă suporterilor posibilitatea de a intra în culisele echipelor naționale, prin materiale video din cantonamente: interviuri, antrenamente inedite sau rezumatele meciurilor.

Fă-ți cont pe www.frf.tv și obții acces gratuit la peste 500 de meciuri, precum și la conținut exclusiv realizat de echipa media a Federației Române de Fotbal. După ce contul a fost creat, serviciul este disponibil pe web, dar și în browserul telefonului sau în aplicațiile mobile din App Store și Google Play. În plus, FRF.tv se află în faza finală de testare înaintea lansării aplicației TV.