Schimbări majore în clasamentele celor cinci serii în ceea ce priveşte lupta la promovare nu au apărut, doar în seria a doua fiind consemnată rocada dintre Juventus şi Delta Dobrogea, la golaveraj, bucureştenii revenind pe primul loc după o etapă pe poziţia secundă.

PROGRAMUL RUNDEI A TREIA A RETURULUI

În rest, Sepsi OSK, Dinicu Golescu, ASU Poli şi Luceafărul Oradea (foto) rămân lideri. Dacă argeşenii au pierdut din avansul avut în faţa celor de la CS Afumaţi după egalul înregistrat în derby-ul judeţean cu Atletic Bradu, în schimb timişorenii şi-au mărit ecartul faţă de Metalurgistul Cugir, profitând de egalul echipei antrenate de Călin Moldovan.

Romică David şi Verdeş, din nou lideri

Etapa din week-end-ul precedent a consemnat mai multe victorii la scor, recordurile, ca diferenţă de goluri, fiind consemnate la Timişoara, acolo unde ASU Poli a învins Giarmata cu 6-1 şi la Voluntari, acolo satelitul echipei din Liga I a fost surclasat de SCM Piteşti, scor 5-0.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 3

Cu câte un gol marcat, Romică David şi Bobi Verdeş au ajuns la cota 12 şi au urcat pe primul loc, la egalitate, în clasamentul general al golgeterilor Ligii 3. Însă eroii rundei au fost Ciprian Tănasă (SCM Piteşti) şi Cătălin Bădăuţă (ASU Poli), care au reuşit câte o triplă pentru echipele lor.

Salvatorul Deltei Dobrogea, un francez de 20 de ani

Runda precedentă a consemnat pe lista marcatorilor un singur străin, a cărui contribuţie a fost decisivă pentru echipa sa. Pe numele său Johan Ella Ella, va împlini 20 de ani pe 11 iulie şi a venit din Liga a V-a franceză de la FC Vaulx-en-Velin. Atacantul francez a fost autorul singurului gol al partidei dintre CS Tunari şi Delta Dobrogea, păstrându-şi echipa în cursa pentru promovarea în Liga 2.

Foto: Teodor Biriş (Bihor)