Foto: Iosif Vajnar / Pixel ProSport

Ultimele meciuri disputate în week-end în cadrul etapei cu numărul 5 din Liga 3 au fost adjudecate de echipele vizitatoare. Progresul Spartac a dat lovitura pe terenul satelitului celor de la Fotbal Club Rapid, impunându-se cu 2-0 şi urcând pe locul 2 în clasamentul seriei a patra.

La Filiaşi, victorioasă a fost Vediţa Coloneşti M.S., cu un gol reuşit pe final de meci, în urma căruia cele două echipe au făcut rocada în clasament. Filiaşiul a ratat şansa de a deveni noul lider şi a coborât de pe 3 pe 4, în timp ce Vediţa a urcat pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Sporting Roşiori şi Flacăra Moreni, dar cu golaveraj mai slab.

Unirea Dej, procentaj maxim, dar un meci în minus

În seria a noua, Unirea Dej a confirmat debutul foarte bun de sezon şi a bifat al patrulea succes consecutiv, fiind neînvinsă în acest sezon, la fel ca şi liderul CSO Cugir, doar că acesta are cinci victorii în cinci meciuri.

CLASAMENTELE GENERALE ALE CELOR 10 SERII

Dejenii au trecut duminică de Unirea Ungheni, după ce au fost conduşi la pauză în urma unui penalty transformat de Iliescu. Inspiraţia antrenorului dejean de a-l introduce pe Giurgean a făcu diferenţa, după ce acesta a marcat de trei ori în 23 de minute.

Partidele nedisputate din cauza rezultatelor pozitive la testarea COVID-19 au fost reprogramate pentru zilele de 27 şi 28 octombrie, după următorul program:

27 OCTOMBRIE 2020

CS Gaz Metan Mediaş 2 – ACS Flacăra Horezu

CSM Deva – CS Măgura Cisnădie

CS Crişul Chişineu Criş – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei

ACS Sticla Arieşul Turda – CS Hunedoara

28 OCTOMBRIE 2020

CSA Steaua Bucureşti – SC FC Voluntari SA 2

ACS CAO 1910 Oradea – CSM Satu Mare

SCM Zalău – CS Minaur Baia Mare

Rezultatele şi marcatorii etapelor disputate în noul sezon: ETAPA 1 | ETAPA 2 | ETAPA 3 | ETAPA 4 | ETAPA 5

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ