Foto: expressdebanat.ro

Echipa antrenată de Leo Doană a primit trofeul și medaliile de campioni pentru câștigarea Seriei 4 din Liga 3.

CSM Școlar Reșita este a patra echipă promovată din Liga 3 în Liga 2. În fața a 5.000 de spectatori, cea mai importantă echipă din județul Caraș-Severin, a învins formația din Dumbrăvița, cu scorul de 2-0, și și-a asigurat promovarea în eșalonul secund cu o etapă înaintea terminării campionatului.

Cu această ocazie, CSM Școlar Reșița a fost premiată pentru câștigarea seriei din care a făcut parte, jucătorii, staff-ul tehnic și conducerea echipei sărbătorind alături de fani.

Trofeul și medaliile de campioni au fost oferite de Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal.

Din sezonul viitor, clubul din Reșița va prelua vechea denumire, CSM Reșița, dar și trofeele câștigate de vechea societate, revenind astfel la denumirea care a consacrat echipa.

Tot în etapa a 29-a a fost stabilită şi câştigătoarea seriei a cincea, după ce AFK Csikszereda a obţinut toate punctele puse în joc în partida cu AFC Unirea Tăşnad, prin dubla lui Eder. Gruparea din Miercurea Ciuc a promovat în Liga 2 alături de CSM Şcolar Reşiţa, Turris-Oltul Turnu Măgurele, Fotbal Club Rapid şi SCM Gloria Buzău.