Ocupanta ultimului loc în clasamentul competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor la finalul anului 2018 şi-a definitivat echipa tehnică cu care va aborda campionatul în etapele rămase de disputat. Mai întâi, joia trecută, clubul timişorean a anunţat oficial că “Valeriu Răchită va prelua postul de antrenor principal al echipei Poli Timişoara, începând cu data de 15 ianuarie 2019. Tehnicianul de 48 de ani va avea, în acelaşi timp, şi atribuţiuni de manager general în plan sportiv.”

În acelaşi comunicat, a fost anunţat staff-ul tehnic al lui Răchită, cu excepţia antrenorului secund, nume asupra căruia s-a aşteptat o decizie din partea noului principal. Astfel, Călin Frunză a fost desemnat ca antrenor cu portarii, Victor Leahu ca preparator fizic, Ovidiu Petre ca director sportiv şi Ştefan Nanu ca team-manager.

Miercuri, 19 decembrie, lista a fost completată cu numele celui care va îndeplini rolul de antrenor secund. Alesul lui Valeriu Răchită a fost Daniel Dumitrache, fost jucător la Astra şi Petrolul.

Articol de Cornel Biholari