Cele trei reprezentante ale Timişoarei în competiţia Liga 2 Casa Pariurilor şi-au stabilit deja programul pregătirilor de iarnă, două dintre ele urmând a pleca în Turcia. Cea mai bine clasată la finalul lui 2018, ASU Politehnica Timişoara este echipa care a optat pentru o pregătire pe plan intern, având deja programate un total de şapte meciuri amicale.

Se caută adversar pentru 16 februarie

Cosmin Petruescu va suna adunarea pe 10 ianuarie, la terenul Ştiinţa sau la Baza 2, în funcţie de condiţiile meteo, elevii săi având programate antrenamente zilnice până la primul amical al iernii, din 19 ianuarie. Între 21 ianuarie şi 2 februarie se va continua cu un cantonament pe plan local, pregătirile urmând a se încheia cu un amical pe 16 februarie, pentru care se caută un adversar.

Iată şi programul meciurilor din această iarnă (A – acasă, D – deplasare, ? – locaţie necunoscută):

19.01 – FC Bazoșu Vechi (A)
26.01 – ACS Carani Murani (A)
30.01 – Fortuna Becicherecu Mic (A)
2.02 – Millenium Giarmata (A)
6.02 – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (?)
9.02 – CSM Școlar Reșița (D)
13.02 – ACS Dumbrăvița (?)

Ripensia va juca cu UTA şi CSM Şcolar la revenirea din Antalya

Neînvinsă în ultimele cinci etape de campionat, Ripensia Timişoara se va reuni pe 14 ianuarie. Echipa se va pregăti la baza proprie până la finalul lunii, când va pleca într-un cantonament de pregătire în Antalya.

Oficialii clubului nu au anunţat încă programul meciurilor de pregătire din stagiul ce se va desfăşura în Turcia în perioada 28 ianuarie – 4 februarie. În schimb, pe site-ul oficial al Ripensiei, au fost publicate numele celor două adversare cu care se va duela la revenirea în ţară.

Pe 13 februarie, timişorenii se vor duela cu AFC UTA Arad, pentru ca pe 16 să se întâlnească cu CSM Şcolar Reşiţa.

Adversari din Rusia şi Ucraina pentru ACS Poli

Ocupanta ultimului loc din clasamentul la zi al eşalonului secund va aborda noul an cu Valeriu Răchită ca antrenor principal. ACS Poli se va reuni cel mai târziu, pe 15 ianuarie, până la plecarea în Turcia urmând a disputa două meciuri amicale, cu Fortuna Becicherecu Mic şi CSC Ghiroda.

În Antalya, timişorenii vor da piept două grupări din Rusia, o echipă U23 a clubului Rubin Kazan şi ocupanta locului 4 în seria Vest a celui de-al treilea eşalon, FC Leningradets, dar şi cu liderul la zi al celei de-a doua ligi din Ucraina, SK Dnipro-1.

La revenirea în ţară, ACS Poli se va mai duela cu ACS Dumbrăviţa, nou promovată în actuala ediţie de campionat din Liga 3. Iată programul detaliat al meciurilor amicale:

19.01 – Fortuna Becicherecu Mic
23.01 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
3.02 – Rubin Kazan U23
5.02 – FC Leningradets
7.02 – SC Dnipro-1
16.02 – ACS Dumbrăvița