Meciul care a adus Științei Miroslava primul punct în Liga 2 nu va fi uitat prea curând. Formația pregătită de Cristi Ungureanu a remizat cu Dacia Unirea Brăila, vineri, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou, după o partidă extrem de spectaculoasă, cu opt goluri, câte patru pe repriză. Cei aproximativ 700 de spectatori, între care și jucătorii și oficialii lui CSM Poli, au avut parte de un meci dramatic, cu răsturnări spectaculoase de scor, ambele echipe conducând de câte două ori.

Miroslava a fost prima pe tabelă, după golul marcat rapid de Alex Marin (3), după care oaspeţii au întors rezultatul prin Costel Roșu, din penalty (19) și Roșoagă (20). Tăcuțanu a stabilit scorul pauzei în minutul 30, când a transformat un penalty obținut de Căinari. Din păcate pentru gazde, la faza penalty-ului, Căinari s-a accidentat (foto jos) și a fost înlocuit cu Izmană.

În minutul 32, Știința l-a pierdut și pe Corban, acesta fiind înlocuit după ce a leșinat pe teren, din cauza căldurii. Jucătorul ieșean a fost transportat la ambulanță, unde i s-a administrat oxigen pentru a-și reveni.

Repriza a doua a curs după același scenariu. Știința a marcat prima, prin Chindriș (57), dar oaspeții au restabilit egalitatea prin Bucur, în minutul 62. Brăilenii au trecut în avantaj în minutul 88, prin golul marcat de Cubleșan, dar Tăcuțanu a avut stăpânire de sine la penalty-ul din prelungiri (90+3) și a transformat cu siguranță (foto jos), aducând echipei sale primul punct în Liga 2.

Iată programul rundei a doua şi clasamentul după meciul de ieri:

11.08.2017, ora 18:00

Ştiinţa Miroslava – Dacia Unirea Brăila 4-4 (2-2)

12.08.2017, ora 11:00

CS Sportul Snagov SA – CS Baloteşti
CS Afumaţi – AFC Hermannstadt
Dunărea Călăraşi – CS Mioveni
Olimpia Satu Mare – Academica Clinceni
AFC UTA Arad – FC Metaloglobus Bucureşti
Pandurii Târgu Jiu – Chindia Târgovişte
Foresta Suceava – ASA 2013 Târgu Mureş
Luceafărul Oradea – Ripensia Timişoara

12.08.2017, ora 16:00

ASU Politehnica Timişoara – Fotbal Club Argeş