Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Două dintre meciurile rămase restanţă din cadrul turului eşalonului secund s-au disputat miercuri. În primul duel al zilei, Fotbal Club Rapid a primit vizita liderului AFC UTA Arad, echipă care a venit în Regie cu un palmares de 12 meciuri consecutive fără înfrângere.

Din păcate pentru arădeni, întâlnirea de miercuri le-a pus punct final invincibilităţii, după un start de meci mai bun a rapidiştilor, care au marcat de două ori în cinci minute, prin Djuric (23) şi Hlistei (28). Pentru ultimul a fost al patrulea meci consecutiv cu gol marcat, cu un total de cinci reuşite în aceste patru partide.

Succesul bucureştenilor i-a urcat pe aceştia pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, CS Mioveni, ambele aflându-se la un punct în spatele liderului AFC UTA Arad.

Turris-Oltul, al treilea egal consecutiv acasă, în mandatul lui Baciu

Instalat pe banca tehnică a grupării din Turnu Măgurele după plecarea lui Florin Bratu, Marius Baciu nu a reuşit nici miercuri să obţină primul succes pe terenul propriu. După un spectaculos 3-3 cu Ripensia şi un 1-1 cu U Cluj, teleormănenii au remizat din nou, scor 1-1, de data aceasta cu FC Petrolul Ploieşti.

Arnăutu a deschis scorul, cu a noua reuşită a sa din acest sezon, după o oră de joc, însă rezerva Cristi Ciobanu şi-a salvat echipa de la eşec, cu un gol marcat în minutul 82. Remiza de miercuri le-a lăsat pe cele două combatante în afara podiumului, gazdele la trei puncte de lider, iar oaspeţii la două, însă AFC UTA mai are o restanţă de jucat.

Iată rezultatele şi casetele tehnice ale celor două meciuri restante:

ETAPA 10:
Fotbal Club Rapid – AFC UTA Arad 2-0 (2-0) (foto)
Sandro Djuric (23), Cătălin Hlistei (28)

ETAPA 14:
AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele – FC Petrolul Ploieşti 1-1 (0-0)
Cristian Ciobanu (82) / Sergiu Arnăutu (61)

CASETE TEHNICE: