Foto: FC Turris Turnu Măgurele Facebook

Revelionul a lămurit problema numelui viitorului antrenor al Turris-ului în 2020, după ce clubul din Turnu Măgurele a anunţat pe pagina oficială de Facebook că a ajuns la un acord cu Erik Lincar. Acesta va reveni la echipă după ce a mai antrenat-o în primele nouă etape ale actualei ediţii de campionat a eşalonului secund.

”Acum la cumpăna dintre ani, va urăm un calduros “La mulţi ani!”, anunţând pe această cale şi faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcţiei de antrenor principal.
Bine ai revenit acasă, Mister!”

După plecarea de la Turris, Lincar a pregătit-o pe Concordia Chiajna, de care s-a despărţit oficial cu câteva zile în urmă, deşi decizia ar fi fost luată încă de la finalul ultimei etape din 2019.

UTA va juca trei meciuri pe Motorul, înainte de a pleca la Belek

Liderul la zi al competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor, AFC UTA Arad, şi-a anunţat pe final de an programul de pregătire pentru a doua parte a sezonului. Reunirea este programată pe 14 ianuarie, primele trei meciuri amicale urmând a se disputa toate de la ora 11:00, pe stadionul Motorul.

Juniorii mari ai clubului vor fi primii adversari, pe 18 ianuarie, urmaţi de Progresul Pecica pe 25 ianuarie şi Crişul Chişineu Criş pe 31 ianuarie.

Din 2 februarie, arădenii vor pleca în Turcia, la Belek, de unde se vor întoarce în ţară pe 15 februarie.

Adversare din Ungaria, Rusia şi Serbia pentru Petrolul

Cu un nou antrenor principal, în persoana lui Costel Enache, Petrolul are planuri mari pentru a doua parte a campionatului. Ploieştenii vor efectua două cantonamente pe tărâm turcesc, unul la Belek, între 12 şi 24 ianuarie şi altul la Colakli/Side, între 2 şi 14 februarie.

Cartierul general pentru primul cantonament a fost stabilit la hotelul Limak Atlantis, iar Petrolul va disputa, cu acest prilej, trei meciuri amicale: cu un adversar necunoscut pentru moment (15.01), cu BSC Budaorsi (18.01) şi cu BFC Siofok (21.01).

Al doilea cantonament, în care prahovenii vor fi cazaţi la Kamelya Selin Hotel, va cuprinde cinci meciuri, pentru trei dintre ele fiind stabiliţi deja adversarii. FC Nizhniy Novgorod (4.02), FC SKA Khabarovsk (7.02) şi FK Graficar Beograd (8.02) sunt certitudinile, căutându-se oponenţi pentru 11 şi 13 februarie.