Robert Ilyés este noul antrenor al lui FK Csikszereda, echipă din liga secundă. Fostul fotbalist al lui Rapid și FC Brașov revine, astfel, în orașul natal, după trei ani petrecuți la Sfântu Gheorghe, unde a ocupat postul de secund, în mandatele lui Laszlo Csaba, Leo Grozavu și Cristiano Bergodi.

Ilyes a mai antrenat-o pe Csikszereda, în Liga a 3-a. În acest moment, ciucanii au ratat accederea în playoff-ul eșalonului secund, fiind în grupa A a playout-ului. În ultimele luni, la cârma echipei s-au aflat Laszlo Csaba și germanul Werner Burger.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul secund Ilyés Róbert. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră! Ilyés Róbert va ocupa funcția de antrenor principal al echipei FK Csíkszereda”, au transmis oficialii lui Sepsi OSK.

Ca fotbalist, harghiteanul a evoluat pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid București, Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Brașov, FCM Târgu Mureș și FK Csikszereda Miercurea Ciuc.

ARTICOL DE IULIAN CUIBAR