Foto: Facebook / Progresul Spartac '44

Sâmbătă, 13 mai, pe Arena din Clinceni, a avut loc manșa tur a barajului pentru evitarea retrogradării, între Metaloglobus București și Progresul Spartac, ocupantele locurilor 5 din cele două grupe de play-out la finalul sezonului.

Andrei Grigore a deschis scorul pentru Progresul Spartac în minutul 34 al partidei, reușind al doilea său gol stagional pentru progresiști. Avantajul oaspeților nu a durat mult, Metaloglobus reușind egalarea în minutul 45+3 al primei reprize. Dragoș Huiban, golgheterul formației din Pantelimon, a transformat lovitura de la 11 metri și a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon pentru Metaloglobus, 9 dintre acestea venind de la punctul cu var! Acesta a fost și scorul final al partidei de la Clinceni, echipa ce va evolua și în sezonul următor al Ligii 2 Casa Pariurilor urmând să fie decisă la finalul meciului retur de peste o săptămână.

Returul barajului pentru evitarea retrogradării este programat sâmbătă, 20 mai, de la ora 11:00, la Centrul Național de Fotbal Buftea.