Aflată la primul sezon în Liga 2 Casa Pariurilor, CSC Dumbrăvița a terminat stagiunea de toamnă pe locul 14 și a ajuns în faza grupelor în Cupa României Betano. În primul meci oficial din 2023, formația pregătită de către Cosmin Stan va primi vizita Politehnicii Timișoara, meciul fiind programat sâmbătă, 25 februarie, de la ora 11, pe arena “Ștefan Dobay”.

„100% au crescut așteptările de la noi după această pauză de iarnă. Și prin declarațiile mele, în care am subliniat faptul că suntem mai buni decât în toamnă, automat au crescut pretențiile suporterilor. Se știe foarte bine că aceste derby-uri, dintre echipe din același județ, ambițiile și orgoliile sunt mai mari decât de obicei. Acum evoluăm și noi în Liga a II-a și suntem echipa cea mai bine clasată din județul Timiș. Lucrul acesta nu ni-l poate lua nimeni, e un lucru cert”, a precizat tehnicianul Cosmin Stan.

La rândul său, directorul sportiv Florin Macavei a opinat că „obiectivul nostru este menținerea în eșalonul secund, unde am pornit cu entuziasm, dar apoi am resimțit impactul trecerii de la Liga 3 la cel de-al doilea eșalon. Suntem bucuroși că avem peste 100 de abonamente vândute și așteptăm cu mare încredere sezonul de primăvară”.

În privința lotului de jucători, au sosit Niakate Abdulaye (CFR  Cluj), Adrian Zaluschi (Politehnica Timisoara), Alexandru Piftor (Ripensia Timișoara), Alexandru Capătă (Progresul Pecica) și  Salhi Ouadie (Șoimii Lipova). La capitolul plecări figurează Adrian Bain, Daniel Grigoriu, Patrick Pascalău, Denis Bickling, David Popa și Adrian Ungureanu.

 Articol de Daniel Lazăr