A doua intermediară a sezonului a debutat cu duelul de la Sânmartin, acolo unde Luceafărul a primit vizita ocupantei ultimului loc de pe podium, FC Braşov. Gazdele au sperat să continue seria pozitivă începută după instalarea pe bancă tehnică a lui Cristian Lupuţ, devenit principal după plecarea lui Erik Lincar, bihorenii având la activ două victorii consecutive în mandatul noului tehnician. De partea cealaltă, braşovenii au abordat acest cu dorinţa de a face uitat eşecul din ultimul meci, cel pierdut cu Academica, la Clinceni, în ultimul minut de joc.

A rezultat un joc echilibrat, câştigat în cele din urmă de braşoveni, care au condus la pauză cu 1-0, prin reuşita lui Goge (38). Tot oaspeţii au înscris primii în repriza a doua, prin moldoveanul Istrati (79), Luceafărul trebuind să se mulţumească doar cu un spectaculos gol de onoare, reuşit de Paul Păcurar (86).

În urma acestui rezultat, FC Braşov urcă pe locul doi în clasament, cu 34 de puncte, cu două mai puţin decât liderul Juventus şi cu trei mai mult decât Sepsi. Restul etapei se va disputa astăzi, toate partidele, cu excepţia celei de la Afumaţi, programată de la ora 12:00, urmând a se disputa cu începere de la ora 14:00.

Iată programul rundei şi clasamentul la zi:

22.11.2016, ora 14:00

Luceafărul Oradea – FC Braşov 1-2 (0-1) – CASETA TEHNICĂ
Paul Păcurar (86) / Petre Goge (38), Sergiu Istrati (79)

23.11.2016, ora 12:00

CS Afumaţi – CS Mioveni

23.11.2016, ora 14:00

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Metalul Reşiţa
Juventus Bucureşti – Dacia Unirea Brăila
Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava
Dunărea Călăraşi – CSM Râmnicu Vâlcea
Unirea Tărlungeni – Chindia Târgovişte
ASU Politehnica Timişoara – CS Baloteşti

FC Academica Clinceni – Şoimii Pâncota nu se dispută, deoarece oaspeţii au fost excluşi din competiţie
UTA Bătrâna Doamnă – ACS Berceni nu se dispută, deoarece oaspeţii s-au retras din competiţie