A doua etapă a Ligii 2 s-a disputat pe durata a trei zile, fiind atât prima în care s-au disputat toate cele zece meciuri, fără reprogramări, cât şi prima cu meciuri televizate. Runda a debutat cu un egal alb la Râmnicu Vâlcea, acolo unde ASU Poli a obţinut primul punct al sezonului în fieful CSM-ului pregătit de Ionel Gane.

Sâmbăta a adus primul meci pentru Academica Clinceni şi Luceafărul Oradea, cele două echipe care au rămas cu o restanţă între ele după schimbarea programului competiţional prin retragerea celor de la FCM Baia Mare, ambele echipe obţinând victorii pe teren propriu. Marius Coman a debutat spectaculos pentru noua sa echipă, înscriind trei din cele patru goluri ale Academicii, cealaltă reuşită aparţinându-i fostului jucător al oaspeţilor, Pădureţu. În schimb, Luceafărul a detronat liderul, după ce a învins-o pe CS Afumaţi cu 1-0, prin golul lui Arnăutu.

De eşecul ilfovenilor au profitat cei de la Dacia Unirea, învingători cu 2-0 în faţa Tărlungeniului, la capătul unui meci cu trei lovituri de la 11 metri şi doi eliminaţi. Podiumul este completat, la golaveraj, de Chindia şi FC Braşov, ambele învingătoare cu 1-0, primele trei clasate fiind singurele cu două victorii după două etape.

În alte meciuri ale rundei, CS Mioveni a învins cu 1-0 pe Olimpia, prin golul din penalty al lui Năstăsie, în timp ce Dunărea Călăraşi şi Sepsi au învins la scor, în deplasare, pe Metalul, respectiv Şoimii Pâncota. De remarcat pofta de gol a veteranului Hadnagy, care a punctat de patru ori pentru nou promovata din Sfântu Gheorghe.

Iată rezultatele etapei:

► CSM RÂMNICU VÂLCEA – ASU POLI TIMIŞOARA 0-0

► ACADEMICA CLINCENI – ACS BERCENI 4-0 (3-0)
Marius Coman (9, 18, 74), Răzvan Pădureţu (29)

► ŞOIMII PÂNCOTA – SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE 0-7 (0-2)
Răzvan Damian (11), Attila Hadnagy (37, 56, 57, 77 – pen.), Dragoş Huiban (55), Daniel Ene (59)

► CS MIOVENI – OLIMPIA 2010 SATU MARE 1-0 (0-0)
Cosmin Năstăsie (87 – pen.)

► METALUL REŞIŢA – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-4 (0-1)
Rafael Licu (5), Alexandru Ciocâlteu (62), Baudouin Kanda (71, 82)

► DACIA UNIREA BRĂILA – UNIREA TĂRLUNGENI 2-0 (1-0)
Costel Roşu (37 – pen.), Alexandru Muscă (81 – pen.)

► FORESTA SUCEAVA – UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ 0-2 (0-1)
Dennis Man (17), Adrian Petre (88)

► CHINDIA TÂRGOVIŞTE – CS BALOTEŞTI 1-0 (1-0)
Cristian Neguţ (16)

► LUCEAFĂRUL ORADEA – CS AFUMAŢI 1-0 (0-0)
Sergiu Arnăutu (70)

FC BRAŞOV – JUVENTUS BUCUREŞTI 1-0 (1-0)
Ştefan Grigorie (37 – pen.)