Foto: Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures

În prologul primei etape, liderul are de luat o revanşă după eşecul suferit pe teren propriu în sezonul regular

A doua fază a ediţiei 2020-2021 va debuta joi seara, la Mioveni, acolo unde gazdele vor primi vizita echipei antrenate de Eugen Trică. Învingători în meciul direct din sezonul regular, argeşenii vor începe play-off-ul la o distanţă de două puncte în spatele oltenilor, ca urmare a faptului că în faza a doua a competiţiei s-a intrat cu toate punctele obţinute până acum.

Alături de cele două echipe s-au mai calificat în play-off, în ordinea poziţiilor de la finalul sezonului regular, Dunărea Călăraşi, Fotbal Club Rapid, AFK Csikszereda şi ASU Poli Timişoara. Călărăşenii au cu un punct mai puţin decât liderul, iar rapidiştii au acelaşi număr de puncte ca Mioveniul. Ultimele două intrate, AFK Csikszereda şi ASU Poli au câte 32 de puncte, cu trei mai puţin decât U Craiova 1948 SA.

S-a stabilit programul televizărilor pentru primele trei runde

Prima etapă va continua sâmbătă, de la ora 21:30, cu duelul dintre Dunărea şi ASU Poli, în timp ce gruparea din Miercurea Ciuc va primi vizita Rapidului marţi, de la ora 19:00. Toate partidele din primele trei etape ale play-off-ului vor fi televizate, programul transmisiunilor fiind deja anunţat.

PROGRAMUL PLAY-OFF-ULUI EŞALONULUI SECUND

Astfel, în runda a doua, CS Mioveni şi U Craiova 1948 SA vor fi gazde sâmbătă 10 aprilie, argeşenii primind vizita ciucanilor de la ora 11:30, iar oltenii pe cea a timişorenilor de la ASU Poli, cu începere de la ora 14. Etapa se va încheia duminică, atunci când Fotbal Club Rapid se va duela de la ora 19:00 cu Dunărea Călăraşi.

Etapa a treia are programate meciurile pe parcursul a trei zile, de marţi până joi, toate de la aceeaşi oră, 16:30. Marţi se vor întâlni Csikszereda şi U Craiova 1948 SA, miercuri Dunărea va primi vizita Mioveniului, runda fiind încheiată cu meciul dintre ASU Poli şi Fotbal Club Rapid.

Iată şi clasamentul de start al play-off-ului

1. U Craiova 1948 SA 35p
2. Dunărea Călărași 34p
3. CS Mioveni 33p
4. Fotbal Club Rapid 33p
5. AFK Csikszereda 32p
6. ASU Poli Timișoara 32p

 

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ