Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ultimele zile ale anului 2019 au adus noutăţi la nivelul băncilor tehnice pentru două dintre echipele participante în competiţia Liga 2 Casa Pariurilor. Astfel, Turris-Oltul Turnu Măgurele şi Concordia Chiajna vor începe noul an cu un alt antrenor principal, după despărţirea de Marius Baciu, respectiv Erik Lincar.

Vineri, gruparea de la malul Dunării a publicat un comunicat pe pagina oficială de Facebook, prin care a anunţat că nu va mai fi pregătită de Marius Baciu (foto), fiind reziliate şi contractele cu staff-ul acestuia:

Anuntam pe aceasta cale rezilierea de comun acord cu antrenorul principal Marius Baciu cat si cu staff-ul sau. Multumim si mult succes in continuare!

Baciu a fost al treilea antrenor al teleormănenilor în acest sezon, după Erik Lincar şi Florin Bratu. Dacă Lincar a stat pe banca Turris-ului timp de nouă etape, iar Bratu doar patru, mandatul lui Baciu a fost de şapte partide, timp în care gruparea din Turnu Măgurele a adunat doar nouă puncte şi a încheiat anul pe locul 5, la nouă lungimi distanţă de liderul AFC UTA Arad.

Lincar a plecat şi de la Chiajna

Planurile Concordiei Chiajna de a reveni în Liga 1 imediat după retrogradare sunt departe de a se împlini ţinând cont de actuala poziţie din clasament, locul 16 la final de 2019. Ilfovenii au început campionatul cu Laurenţiu Diniţă pe banca tehnică, acesta fiind înlocuit ulterior de Erik Lincar.

Mandatul acestuia la Chiajna s-a încheiat zilele trecute, când tehnicianul născut la Oradea a decis să plece de la gruparea ilfoveană.

”A fost decizia exclusivă a lui Lincar şi a staffului său. M-au anunţat după ultimul meci că vor să plece şi am rămas interzis. Am încercat patru zile să îl fac să se răzgândească, nu ştiu de ce pleacă, eu i-am îndeplinit toate cererile. O să avem săptămâna viitoare, înainte de Anul Nou, o şedinţă la club pentru a numi un nou antrenor”, a declarat preşedintele Cristian Tănase la DigiSport.

Luna decembrie a adus o schimbare şi pe banca Petrolului, acolo unde Costel Enache a fost numit principal în locul lui Flavius Stoican.