Josip Ivancic se bucura dupa un gol marcat alaturi de Alexandru Constantin Benga,Ovidiu Alexandru Bic si Andrei Dragos Serban in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si Chindia Targoviste, contand pentru mansa retur a barajului pentru promovare in Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, miercuri 12 august 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După 2-0 în tur, dâmbovițenii au obținut la Mioveni un rezultat de egalitate, 1-1, suficient pentru a își păstra locul în Liga 1.

Argeșenii au sperat să întoarcă rezultatul din meciul tur și partida de la Mioveni a început perfect pentru ei. În minutul 7 Herghelegiu a marcat după o centrare venită din partea stângă, scăpând din marcaj. Gazdele au continuat să preseze, dar Chindia s-a așezat bine în apărare, reușind să închidă culoarele spre poarta lui Aioani. Pericolul a venit la poarta formației din Târgoviște în urma a două cornere, dar fără efect pe tabelă. Și când arbitrul se pregătea să fluiere finalul primei reprize, Ivancic a adus egalarea, marcând din apropiere după o centrare a lui Yameogo. Cu 2-0 pentru Chindia în tur, misiunea formației pregătite de Claudiu Niculescu s-a complicat.

Formația lui Claudiu Niculescu a continuat să spere. A început repriza a doua în atac, dorind să revină repede în joc. Oaspeții s-au organizat însă bine în defensivă, ținându-i pe argeșeni departe de poarta lui Aioani. Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut Chindiei, în minutul 76, când Florea a șutat modest dintr-o poziție bună. Același Florea nu a fost mai inspirat nici trei minute mai târziu, iar Yameogo a fost blocat de Croitoru în minutul 89.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar Chindia Târgoviște va evolua în Liga 1 și în sezonul 2020-2021!

CS  MIOVENI – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-1
Au marcat: Herghelegiu (7) / Ivancic (45+1)

CS Mioveni: Croitoru – Ghiță, Beța, Burnea (Gherghe, 60), Alexe – Rădescu, M. Șerban (Hergheligiu, 2), R. Costin, Coșereanu (Măzărache, 56) – Anghelina (Ișfan, 60), Balint. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu – Rață (L. Mihai, 90+1), Bic (C. Barbu, 90+1) – Ivancic, Yameogo (Pițian, 90+1), A. Șerban (Neguț, 63) – Florea (Berisha, 83). Antrenor: Emil Săndoi.