Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul Comunicare, a extins, din acest sezon, atenţia acordată ligilor inferioare pe site-ul FRF, prin crearea unor secţiuni dedicate fotbalului din eşaloanele doi şi trei. Din 2016, după fiecare etapă de campionat, în secţiunea dedicată acestei competiţii organizate de Federaţia Română de Fotbal, veţi găsi casetele de meci ale rundei respective, în format electronic.

Fiecare casetă va conţine informaţiile importante ale partidei, de la brigada de arbitri şi formulele de start, cu tot cu schimbări şi rezerve nefolosite, până la cartonaşele galbene şi roşii acordate şi căpitanii de echipă. Nu vor lipsi clasamentul general şi clasamentul golgeterilor pentru fiecare serie din Liga 2.

CASETELE DE MECI ALE ETAPELOR DISPUTATE ÎN 2016

PLAY-OFF/PLAY-OUT:
OFF-OUT 01
| OFF-OUT 02 | OFF 03 | OFF 04-OUT 03 |
OFF 05-OUT 04 | OFF 06-OUT 05 |

SEZONUL REGULAT:
19
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Rapid Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş au revenit pe primul loc

Primele meciuri ale etapei din acest week-end al Ligii 2 s-au disputat sâmbătă, prilej cu care Dunărea Călăraşi şi UTA Bătrâna Doamnă au pierdut şefia celor două serii de play-off. Dacă echipa pregătită de Adrian Mihalcea a remizat la Bacău, scor 1-1, în schimb arădenii au suferit cea mai drastică înfrângere din scurta istorie a clubului, tocmai în derby-ul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-4!

Gaz Metan a revenit pe primul loc, cel puţin până la terminarea partidei dintre CS Mioveni şi Chindia Târgovişte. Dâmboviţenii pot prelua şefia seriei cu o victorie la trei goluri diferenţă, orice altă diferenţă mai mică de goluri urcând echipa de sub Turnul Chindiei doar pe locul secund, la golaveraj.

În play-out-ul seriei I, Ceahlăul a consemnat a doua absenţă consecutivă, după ce runda precedentă nu a fost programată, iar sâmbătă nu a efectuat deplasarea la Baloteşti şi va fi exclusă din competiţie. Acest lucru va însemna că toate meciurile din play-out ale nemţenilor vor fi pierdute la masa verde.

În seria a doua, lupta pentru evitarea retrogradării s-a complicat după eşecul vâlcenilor la Cluj-Napoca, CSM-ul coborând pe locul secund. Noul lider este Olimpia Satu mare, rămasă în continuare fără înfrângere în play-out, la fel ca şi CS Baloteşti. Sătmărenii au adunat cele mai multe puncte dintre toate echipele care s-au calificat în faza a doua a actualei ediţii de campionat (play-off şi play-out), 16 la număr, fiind urmaţi de Dunărea Călăraşi şi UTA BD, ambele cu 15, dar cu un meci în plus disputat.

SERIA I, PLAY-OFF, ETAPA A VII-A

14 mai, ora 11:00
FC Academica Clinceni – Farul Constanţa 2-5 (2-2)
SC Bacău – Dunărea Călăraşi 1-1 (0-0)

14 mai, ora 13:00
Rapid Bucureşti – Dacia Unirea Brăila 1-0 (1-0)

SERIA I, PLAY-OUT, ETAPA A VI-A

14 mai, ora 11:00
Gloria Buzău – ACS Berceni 2-1 (0-1)
Rapid CFR Suceava – Bucovina Pojorâta 3-1 (3-1)

CS Baloteşti – Ceahlăul Piatra Neamţ
Oaspeţii nu s-au prezentat la meci, rezultatul urmând a fi omologat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF

SERIA A II-A, PLAY-OFF, ETAPA A VII-A

14 mai, ora 11:00
Gaz Metan Mediaş – UTA Bătrâna Doamnă 4-0 (2-0)

15 mai, ora 11:00
FCM Baia Mare – FC Braşov

CS Mioveni – Chindia Târgovişte

SERIA A II-A, PLAY-OUT, ETAPA A VI-A

14 mai, ora 11:00
Olimpia Satu Mare – Metalul Reşiţa 2-0 (1-0)
Universitatea Cluj – CSM Râmnicu Vâlcea 2-1 (0-0)
Şoimii Pâncota – Unirea Tărlungeni 3-2 (0-1)

Iată şi clasamentul la zi