Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

După ce a purtat discuţii cu mai mulţi antrenori, CS Baloteşti şi-a rezolvat problema băncii tehnice pentru a doua parte a campionatului, alesul ilfovenilor fiind fostul internaţional Gheorghe Mihali. Acesta îşi va începe activitatea de vineri, atunci când va avea loc primul antrenament sub conducerea sa.

Mihali va fi al treilea antrenor principal al Baloteştiului în acest sezon, după Emil Ursu şi Fănel Nofitovici. Venit în vară, Ursu şi-a reziliat contractul după şase etape, în timp ce înlocuitorul său, Nofitovici, s-a despărţit de gruparea ilfoveană la începutul acestei luni, după ce a primit oferta de a fi secundul lui Daniel Opriţa la CS Mioveni. Gheorghe Mihali va reveni pe banca unei echipe din Liga 2 după o pauză de un an şi două luni, ultimul său mandat fiind pe banca celor de la CS Mioveni, în sezonul 2017-2018.

După ce a început pregătirile sub supravegherea secundului Emil Stanca, Baloteştiul a disputat deja două meciuri amicale, cu satelitul Voluntariului şi cu Chindia. Dacă în primul meci s-a impus cu 3-0 prin reuşitele lui Neagu şi Al. Stoica (2), miercuri a trebuit să se recunoască învinsă în duelul cu colega de serie, scor 1-3. După 0-0 la pauză, Onţel a deschis scorul pentru ilfoveni, dar Chindia a marcat de trei ori, prin Crinel Stoica, Liviu Mihai şi Andrei Şerban.

Primul amical cu Mihali ca antrenor principal va avea loc sâmbătă, atunci când Baloteştiul se va deplasa la Modelu, pentru a întâlni formaţia din localitate, Înainte Modelu, pe sinteticul bazei Prefab.

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ