FCM Baia Mare a avut parte din nou, de un joc dificil acasă. Băieţii antrenaţi de Dorin Toma au dat piept cu Gaz Metan Mediaş, în cel mai interesant meci al etapei a 2-a din play-off.

Formaţia medieşeană a început cu dreptul partida, iar după numai patru minute de joc Cristian Gavra a dus echipa în avantaj, marcând pentru 1-0, dintr-o situație de unu la unu cu portarul advers.

În repriză secundă, FCM Baia Mare a redus din diferenţă în minutul 53, când Vasile Pop a reuşit să-l învingă pe portarul Călin Albuţ. Totuși, medieșenii și-au asigurat victoria în minutul 68, cînd Gavra a făcut „dubla”, după ce a marcat din 10 metri.

În urma acestei înfrângeri, formaţia FCM Baia Mare se află pe locul 5 în clasamentul play-off-ului, cu 17 puncte, la egalitate cu CS Mioveni.

"A fost un meci foarte greu, exact cum sunt toate în play-off, pentru că au rămas cele mai bune echipe. Am întâlnit şi astăzi o echipa gazdă cu jucători care au trecut şi prin Liga 1, care au jucat foarte bine, îi felicit. Îmi felicit şi jucătorii. Este primul meci în deplasare pentru mine. Sunt bucuros că am reuşit, totuşi, să revenim să avem încredere în noi pentru că suntem echipa de pe primul loc şi ca să promovezi trebuie să câştigi, mai ales în aceste meciuri care sunt, practic, ca nişte finale. Sper să cultivăm acest spirit de învingător pentru ca Mediaşul să ajungă înapoi în Liga 1”,
a declarat Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan.

DANIEL POP (BAIA MARE)